Hvordan renser man overskyet boblebadsvand?

Hvis du ejer et spabad, har du måske bemærket, at vandet i dit karbad på et tidspunkt bliver uklart. Hvordan plejer du at håndtere dette? Du tøver sikkert ikke med at skifte vandet. Men i nogle områder er vandomkostningerne høje, så gå ikke i panik. Overvej at brugeBoblebadskemikalierat vedligeholde dit spabad.

Hot Tub Chemical

Før du behandler grumset vand, skal du forstå, hvorfor dit spabadsvand bliver grumset:

Forurenende stoffer såsom affald eller alger

Små partikler, døde blade, græs og andet affald i dit spabad kan forårsage grumset vand. Tidlig algevækst kan også forårsage grumset vand i dit spabad.

Lavt klorindhold eller lavt bromindhold

Hvis du bemærker, at dit spabadsvand er ved at blive grumset efter øget brug, kan det være, at klor- eller bromniveauerne er for lave. Når der ikke er nok klor eller brom til effektivt at desinficere dit spabad, kan disse forurenende stoffer forblive og forårsage grumset vand.

Overdreven calcium hårdhed

Calciumhårdhed i vandet kan forårsage afskalning på overfladen og inde i rørene i dit spabad. Dette kan føre til dårlig filtreringseffektivitet og uklart vand.

Dårlig filtrering

Når vandet i dit spabad cirkulerer og strømmer gennem filtreringssystemet, opfanger filteret større partikler og forurenende stoffer. Men hvis filteret er snavset eller ikke installeret korrekt, vil disse partikler blive suspenderet i spabadets vand og langsomt nedbrydes, hvilket gør vandet uklart og nusset.

Disse kan være årsagerne til, at dit spabad er blevet overskyet. Du skal tage skridt til at rense filteret, afbalancere vandkemien eller støde spabadet for at undgå, at problemet vender tilbage i løbet af kort tid.

Test og afbalancer alkalinitet, pH

Fjern spabadets dæksel og test vandkvaliteten med teststrimler eller et væsketestsæt. Om nødvendigt skal du først afbalancere den totale alkalinitet, da dette vil hjælpe med at stabilisere pH. Alkaliniteten skal være mellem 60 og 180 PPM (80 PPM er også OK). Juster derefter pH, som skal være mellem 7,2 og 7,8.

 

For at bringe disse i rækkevidde, skal du tilføje en pH-reducer. Sørg for at tilføje eventuelle boblebadskemikalier med luftventilen lukket, låget fjernet og boblebadet åbent. Vent mindst 20 minutter, før du gentester og tilføjer flere kemikalier.

Rengør filteret

Hvis dit filter er for snavset eller ikke installeret korrekt i filtertanken, vil det ikke kunne filtrere de små partikler, der gør, at vandet bliver grumset. Rengør filteret ved at fjerne filterelementet og sprøjte det med en slange. Hvis der er kalk på filtret, skal du bruge et egnet rensemiddel til at fjerne. Hvis filterelementet er beskadiget, skal det udskiftes med et nyt i tide.

Stød

Jeg vil anbefale klorchok. Ved at bruge en høj koncentration afKlor desinfektionsmiddel, dræber det eventuelle resterende forurenende stoffer, der forårsager uklarhed. Et klorchok kan bruges til både klor og brom spabade. Bland dog aldrig brom- og klorkemikalier uden for et spabad.

Følg producentens instruktioner for at tilføje et klorchok. Efter tilsætning af klor skal du vente i den nødvendige tid. Når klorkoncentrationen vender tilbage til et normalt område, kan du bruge spabadet.

Efter chokket er fuldført, vil algerne og andre små mikroorganismer blive dræbt og flyde i vandet, og du kan tilføje et flokkuleringsmiddel, der er egnet til spabade, for at kondensere og bundfælde disse affald for lettere fjernelse.


Indlægstid: Sep-03-2024